Welcome to Cahaya Nur Official Blog. Terima Kasih Kerana Sudi Mengunjungi Blog Ini

Saturday, December 29, 2012

Its About Life *Bye 2012 and Hi 2013*

Assalamualaikum !

Alhamdullillah, masih bernafas di bumi Allah. :)

Hai 2013

Eh, lagi 2 hari nak masuk tahun baru. Btw apa yg ada dalam tahun baru?

Azam baru maybe?

-..-

Jangan cakap je lebih, kena laksanakan jugak.

Jangan jadik macam aku. Jangan jangan. *geleng kepala*

Apa yg aku teruja masuk 2013 is aku akan masuk dalam fasa boleh bertunang !

Ewaaaaahhh.

Sumpah tak lawak.

Aku nak cakap yg aku dh nak masuk duapuluhtahun.

Ok. Tak seronok ok. Tak ! and tetap tak !

Bagi aku selagi tak sampai besday, aku tak kan mengaku aku dah duapuluhtahun.

Tak akan !

HAHAHA.

Btw, cuti pertengahan semester dah pun habis. Esok dah kena balik Perlis dah. And aku akan balik bila Chinese new year nnt.

Mohon rindu aku. Mohon sgt !

:P

Semester ni bukak dgn penuh kegumbiraan. Ye la, assignment, test, quiz yg menanti. Aku suka kot buat bnd2 nie semua.

IKHLAS HATI SUKA !

Puii.

Itu lah seorang student ye dak.

And I have one more thing to be announce here.

Aku nak mintak maaf pada sesiapa yg aku terguris hati sama ada aku sedar atau tak. Kalau aku salah, tlg ckp aku salah. insyaAllah, aku akan perbaiki.

Itu sahaja. Jumpa lagi.

Last but not least, mempersembahkan muka-muka 2012….



Yeaaaayy. Sila tepuk guna jari. Kbai. :D


Adios, Amig0s !

Assalamualaikum.

Lots of Love, cahaya nur.